loading...
لایت مد - مد و لباس | دکوراسیون | آرایش و زیبایی | آموزش
سوتین

موم گرم کن خشابی DEPILATORY HEATER

لایت مد بازدید : 107 1396/01/18 نظرات (0)

ته چین سه رنگ | طرز تهیه ته چین بوقلمون و راسته گوساله

ته چین سه رنگ ,طرز تهیه ته چین بوقلمون و راسته گوساله

طرز تهیه ته چین سه رنگ بوقلمون و راسته گوساله

ته چین از غذاهای محبوب و مجلسی سفره ایرانی هاست که به شیوه ها و شکل های متفاوتی طبخ می شود . آقای شجاعی سرآشپز معروف و توانای سیما ته چین بسیار عالی و خوشمزه ای را آموزش می دهند که ما در اینجا روش مرحله به مرحله این غذا را برای شما عزیزان قرارداده ایم. با فروز همراه باشید:

مواد لازم برای پختن ته چین سه رنگ
بوقلمون ۱۰۰ گرم
راسته گوساله ۱۰۰ گرم
برنج ۳ پیمانه
سبزی پلویی ۲ پیمانه
فلفل دلمه ۱ عدد
ماست چکیده ۲ پیمانه
زعفران ۲ پیمانه
نمک، فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم


طرز تهیه ته چین سه رنگ
ابتدا برنج را آبکش کرده و سپس گوشت گوساله را به تکه های درشت قسمت کرده و داخل کمی روغن همراه فلفل دلمه برای از بین بردن بوی زخم آن ، سرخ و کمی می پزیم و بعد آن را ریش ریش می کنیم سپس گوشت بوقلمون را هم همراه پیاز و فلفل دلمه ای بخار پز کرده و بعد ریش ریش می کنیم.


سپس زعفران آماده را با یک سوم برنج همراه مقداری ماست چکیده مخلوط کرده و ته قابلمه یا پلوپز را کمی روغن ریخته و ردیف اول برنج را داخل آن میریزیم و روی آن هم به دلخواه یا بوقلمون یا راسته گوساله را قرار می دهیم
یک سوم دیگر برنج را با ماست مخلوط کرده ردیف دوم را تشکیل می دهیم سپس روی آن گوشت بوقلمون یا گوساله قرار می دهیم.


در ردیف بعدی ته چین ، باقیمانده برنج را با باقیمانده ماست و سبزی پلویی مخلوط کرده روی بقیه مواد می ریزیم و غذا را دم می دهیم با پلو پز.
در انتها قابلمه را روی دیس بر می گردانیم ته چین آماده است و روی آن را می توانیم با زرشک و… تزئین کنیم یا به سلیقه های متفاوت مثلا با پیازچه، کلم بروکلی و هویج و فلفل دلمه ای بخار پز شده تزئین کنیم.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
بهترین های سایت

 مقالات آرایشی و بهداشتی

 آموزش آشپزی

 بخش مدل ها

 پزشکی و سلامت