loading...
لایت مد - مد و لباس | دکوراسیون | آرایش و زیبایی | آموزش
سوتین

موم گرم کن خشابی DEPILATORY HEATER

لایت مد بازدید : 253 1394/02/26 نظرات (0)
رولت گوشت,طرز تهیه رولت گوشت

رولت گوشت | طرز تهیه رولت گوشت

رولت گوشت یک غذای مغذی و خوشمزه است روش تهیه آن بسیار ساده است رولت گوشت را در دبس گذاشته و با چاقو به شکل رولت برش دهید و با سس گوجه فرنگی میل کنید.

مواد لازم برای رولت گوشت

1.5 پوند گوشت گوساله چرخ کرده
1 تخم مرغ
1 پیاز، خرد شده
1 فنجان شیر
1 فنجان خرده نان خشک یا آرد سوخاری
نمک و فلفل به مقدار لازم
2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
2 قاشق غذا خوری خردل
1/3 فنجان سس گوجه فرنگی

روش تهیه رولت گوشت

برای پخت رولت گوشت گرمای فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
در یک کاسه بزرگ، گوشت چرخکرده گوساله، تخم مرغ، پیاز، شیر و خرده نان یا آرد سوخاری را مخلوط کنید. سپس نمک و فلفل را به مخلوط گوشت اضافه نمائید و تابه پخت رولت گوشت که اندازه آن حدودا ۹×۱۳ اینچ باشد را کمی با روغن چرب کرده و مخلوط گوشت را به فرم رولت در درون تابه چرب شده قرار دهید.

رولت گوشت,طرز تهیه رولت گوشت

برای تهیه سس روی رولت گوشت در یک کاسه کوچک جداگانه، شکر قهوه ای، خردل و سس گوجه فرنگی را ترکیب کنید و خوب به هم بزنید.
تابه حاوی رولت گوشت را در فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) به مدت ۱ ساعت یگذارید تا بپزد.
حال رولت گوشت آماده است آنرا در دیس غذا بگذارید سس تهیه شده را روی آن بریزید و سرو کنید.


رولت گوشت,طرز تهیه رولت گوشت


منبع : دیگچه

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
بهترین های سایت

 مقالات آرایشی و بهداشتی

 آموزش آشپزی

 بخش مدل ها

 پزشکی و سلامت