آموزش طرز تهیه دسر ساندی شکلاتی
●مواد لازم:
۴ گوی بستنی وانیلی و ۴ گوی بستنی قهوه،۲ عدد موز رسیده،مقداری خامه ،کمی بادام پرک شده یا خلال بادام
برای تهیه سس:۵۰ گرم شکر،۱۲۰ میلی لیتر یا نصف پیمانه عسل،۳ قاشق سوپخوری
نسکافه حل شده در آبجوش ،یک قاشق چایخوری دارچین،۱۵۰ گرم شکلات ساده خرد
شده،۷۵ میلی لیتر خامه کمی زده شده .
طرز تهیه :
برای تهیه سس شکر را همراه با عسل، نسکافه و دارچین در یک ظرف مناسب
بریزید و روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار دهید و مرتب هم بزنید تا به جوش
آمده و حدود ۵ دقیقه بجوشد.
شعله اجاق را خاموش کنید و شکلات را در مخلوط بریزید. هم بزنید تا شکلات
ذوب شود. وقتی شکلات کاملا ذوب شد مخلوط یک دست خامه را اضافه کنید و هم
بزنید. بگذارید سس کمی سرد شود.
در این مدت دو گوی بستنی وانیلی و دو گوی بستنی قهوه در بستنی خوری های
پایه دار بریزید و موزها را حلقه حلقه کرده روی بستنی ها در لیوان بریزید.
سپس سس را که هنوز اندکی گرم است روی بستنی و موز بریزید و با کمی خامه زده
شده و خلال بادام تزئین کرده بلافاصله سرو کنید.
کیک بستنی شکلاتی