طرز پخت برنج با سبزیجات معطر
طرز پخت برنج با سبزیجات و مغزها,طرز تهیه و نحوه ی پخت برنج مخلوط با سبزیجات و مغز ها مناسب برای گیاهخواران و افراد وگان
مواد لازم برای تهیه برنج با سبزیجات و مغزها:
یک و نیم فنجان برنج (ترجیحا قهوه ای)
1 قاشق چای خوری روغن کانولا
کمی آنغوزه
نصف قاشق چای خوری دانه خردل
1 عدد فلفل سبز (یا به میزان دلخواه، ریز شده)
نصف قاشق چای خوری زردچوبه
نصف یک پیاز متوسط، ریز شده
نصف یک سیب زمینی متوسط (آب پز شده و سپس به مکعب های کوچک خرد شود)
نصف فنجان بادام زمینی یا بادام هندی (خرد شده) (یا ترکیبی از هر دو)
4 تا 5 برگ کاری
نمک به میزان دلخواه (نصف قاشق چای خوری)
نصف فنجان گشنیز تازه خرد شده برای تزئین
آب لیموی تازه
طرز تهیه برنج با سبزیجات و مغزها:
برنج را شسته و از قبل خیس کنید و بگذارید آبش برود. روغن را در تابه ای ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید، دانه های خردل وقتی روغن داغ شد، اضافه کنید به محض اینکه شروع به جلز و ولز کردن، آنغوزه، برگ های کاری را بریزید و آن را هم بزنید.
پیاز و فلفل ریز شده را اضافه کنید. تا زمانی که پیازها نیمه شفاف گردند، بپزید.
مغزها را اضافه کنید و برای نیم دقیقه بپزید. سیب زمینی های آب پز و خرد شده و نصف زردچوبه را اضافه کنید، هم بزنید و برای یک دقیقه بپزید.
برنج خیس خورده، نمک و بقیه زردچوبه را اضافه کنید و بخوبی هم بزنید. در تابه را بگذارید و بگذارید برای 3 تا 4 دقیقه روی حرارت متوسط بپزد.
مقداری از گشنیز تازه و آب لیمو را روی آن بپاشید و داغ سرو کنید!