در یک ماهی تابه، مرغ را در روغن سرخ کرده، پیاز و پودر سیر را اضافه کرده و تفت دهید تا اینکه رنگ مرغ کمی عوض شود.
سپس لوبیا، آب مرغ، فلفل سبز، نمک، زیره، پونه، فلفل سیاه و فلفل قرمز را اضافه کرده و آنها را به جوش آورید.
سوپ فلفل خامه ای مقوی و گرم
حرارت را کم کرده و بگذارید به مدت 30 دقیقه آرام بجوشد. سپس
از روی حرارت بردارید و با خامه ترش و خامه مخلوط کنید و هم بزنید در صورت
تمایل با گشنیز تزیین و سرو نمایید.
مواد لازم برای 5 نفر :
سینه مرغ 450 گرم (بدون پوست و استخوان، حبه شده)
پیاز پیاز 1 عدد (متوسط - خرد شده)
پودر سیر 1.5 قاشق چای خوری
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
کنسرو لوبیا 2 عدد
آب مرغ 410 گرم
فلفل سبز 225 گرم (فلفل شیرین خرد شده)
نمک 1 قاشق چای خوری
زیره 1 قاشق چای خوری
پونه 1 قاشق چای خوری (خشک شده)
فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری
فلفل قرمز 1/4 قاشق چای خوری
خامه ترش 1 فنجان
خامه 1/2 فنجان (خامه پر چرب زده شده)
منبع:دلگرم