مواد لازم:
تخم مرغ -شکر کاکائو -کره -آرد الک شده -پودر کاکائو -میوه های حبه ای فصلی یا بستنی به دلخواه
۱٫ تخم مرغ ها را هم بزنید، شکر را به آرامی بپاشید تا مخلوطی کم
رنگ و حبابی شکل در آید. از قبل فر را دمای ۲۱۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
۲٫ به آرامی کاکائو و کره را در ظرف آب کنید و سپس مخلوط تخم مرغ و شکر را به آن اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا مخلوط یک دستی حاصل شود.
طرز تهیه دسر شکلاتی خوشمزه با روشی ساده
۳٫ سپس آرد الک شده را به آن اضافه کرده و دوباره هم بزنید و آن را کنار بگذارید. داخل قالب را با کره آب شده چرب کنید. پودر کاکائو به آن بپاشید و سپس مخلوط را تا دو سوم قالب پر کنید.
۴٫ اگر می خواهید داخل آن هنوز حالت مایع باشد در ۲۱۰ درجه سانتی گراد به مدت ۷ الی ۱۰ دقیقه پخته شود و اگر داخل آن را نیمه مایع می خواهید ۱۱ الی ۱۳ دقیقه پخت آن زمان لازم دارد.
از فر خارج کنید و بگزارید ۵ الی ۱۰ دقیقه باقی بماند و سپس در بشقاب قرار دهید.
۵٫ می توانید این کیک شکلاتی را با بستنی و میوه های حبه ای فصلی سرو کنید.
منبع:delgarm.com