در این مطلب شما را با طرز تهیه رولت گوشت چرخ کرده آشنا میکنیم امیدواریم مورد توجه شما قرار بگیرد.
مواد لازم برای ۵ نفر:
مواد وسط رولت:
طرز تهیه :
شیر و تخم مرغ و پیاز نرم شده و آرد نان یا ( آردنخودچی ) و نمک و فلفل و
زردچوبه و گوشت چرخ کرده را با هم خوب مخلوط کرده تا یکدست شود.
بعد آنرا روی یک ورق روغنی و یا یک سلفون که مقداری آرد نان پاشیده اید، به
قطر ۱ سانت و به شکل مستطیل پهن کنید و سبزی خرد شده را روی آن پهن کرده
به طوری که با لبه ۱ سانت فاصله باشد ( بجای سبزی از پوره سیب زمینی یا
اسفناج و تخم مرغ درسته هم میشود استفاده کرد) و روی آن مغز گردوی خرد شده و
زرشک را پخش کنید و هویج را هم روی آن قرارداده و از لبه شروع به رول کردن
میکنید.
دو سر آن را بهم اورده و با همان فویل دو ساعت در یخچال بگذارید حالا در یک
ظرف ۲ قاشق روغن ریخته و یک عدد پیاز را ریز کرده و تفت دهید و یک قاشق رب
گوجه و هویج حلقه شده نمک و فلفل و زعفران و ۲ لیوان آب سس را درست کرده و
بگذارید جوش بیاید و بعد رولت را با سلفون بلند کرده و به آرامی در سس
قرار دهید و بگذارید به مدت نیم ساعت بپزد.
و بعد رولت را به آرامی با کفگیر برگردانده و ۵ دقیقه دیگر جوش بزند حالا
ظرف رولت را از روی حرارت برداشته و رولت را به ظرف مورد نظر منتقل کرده و
سس را صاف کرده و مقداری از آن را روی رولت ریخته و بقیه را در سس خوری
بریزید و در کنار رولت قرار بدهید و اطراف آنرا با سبزیجات تزئین کنید و
میل نمائید.
منبع : beryooni.com