طرز تهیه:
گوشت را با افزودنی های دلخواه كاملا میپزیم تا آب آن تبخیر شده و
كاملا مغز پخت شود.اواسط پخت سبزی آب نارنج را هم اضافه میكنیم و در 5
دقیقه آخر پخت آن آرد برنج را در آب حل كرده و به آن می افزاییم .
خوب مواد را هم میزنیم تا ته نگیرد.وقتی سبزی پخت لوبیا پخته شده را
به آن اضافه میكنیم و در ظرف مناسب میكشیم و گوشت ها را روی آن قرار میدهیم و با پلو سرو میكنیم.
نکات:
1)حتما لوبیا را از شب قبل خیس كنید و اگر فراموش كردید آن را یك بار بجوشانید و آبش را خالی كنید.
2)اگر آب نارنج در دسترس نبود از آبغوره استفاده كنید.
3)یادتان باشد موقع اضافه كردن گوشت روی خورش مواد اضافی آن را بگیرید.
4)اگر دوست دارید به جای گوشت به این خورش مرغ اضافه كنید یا اینكه بدون مواد گوشتی آن را سرو كنید.
5)بهتر ایت این خورش را با كنه سرو كنید.
نوش جان