مواد لازم :
توت فرنگی رسیده | 2 کیلوگرم |
شکر | 200 تا 250 گرم |
آب لیمو ترش | 2 قاشق سوپخوری |
خامه فرم گرفته یا بستنی وانیلی | برای تزئین سوربه |
طرز تهیه بستنی سوربه :
سوربه
نوعی بستنی توت فرنگی می باشد که برای درست کردن آن ابتدا دم توت فرنگی ها
را گرفته آن ها را می شو ئیم و در صافی می ریزیم . بعد توت ها را با ماشین
یا هر وسیله دیگر به شکل پوره له می کنیم. شکر را با پوره توت فرنگی مخلوط
نموده ، آب لیمو را به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا شکر کاملا حل
شود . سپس آن را در ظرف مخصوص تهیه بستنی یا در یک ظرف فلزی می ریزیم و
ظرف را در فریزر قرار می دهیم . بعد از کمی بسته شدن آن را هم زده دوباره
در فریزر می گذاریم . دو سه بار آن را هم می زنیم تا بستنی بسته شده ، ولی
یخ نزند .
بستنی را با قاشق مخصوص بستنی یا قاشق سوپخوری در بستنی
خوری می ریزیم و مطابق شکل روی آن را با خامه فرم گرفته یا بستنی وانیلی
تزئین می کنیم. می توان 2 تا 3 عدد توت رنگی در کنار ظرف بستنی قرار داده ،
آن را زیباتر و مطلوب تر ساخت.