loading...
لایت مد - مد و لباس | دکوراسیون | آرایش و زیبایی | آموزش
سوتین

موم گرم کن خشابی DEPILATORY HEATER

لایت مد بازدید : 365 1393/05/06 نظرات (0)

طرز تهیه شیرینی نارگیلی برای عید فطر,شیرینی نارگیلی

 

لایت مد–> آشپزی

در این مطلب شما را با طرز تهیه شیرینی نارگیلی آشنا میکنیم برای عید فطر این شیرینی خوش طعم را درست کنید و از آن لذت ببرید.

مواد لازم:

طرز تهیه شیرینی نارگیلی برای عید فطر,شیرینی نارگیلی

روش تهیه :
دمای فر را روی ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم نمایید.
سطح داخلی ظرفی را کمی چرب نمایید و با کاغذ روغنی یا شیرینی پزی بپوشانید. حدود ۵ سانتیمتر از آن می بایست از گوشه های ظرف آویزان باشد تا بتوانید به راحتی شیرینی‌ها را جا به جا نمایید.
سفیده های تخم مرغ را با نمک و وانیل، آن قدر به هم بزنید تا کف کنند.
سپس شکر و نارگیل را به آن‌ها بیفزایید و با یک قاشق چوبی آن‌ها را کاملاً به هم بزنید تا خیلی خوب با هم مخلوط شوند.
نیمی از مخلوط نارگیل را داخل ظرف پوشیده از کاغذ روغنی بریزید. با قاشق آن را فشار دهید تا کاملاً فشرده و سطح آن صاف شود. روی آن‌ها را با مربا بپوشانید.
سپس روی آن، از مخلوط نارگیل بریزید طوری که کاملاً مربا میان مخلوط نارگیل محصور شود. سطح شیرینی را با قاشق، صاف نمایید تا یکدست شود.
شیرینی را به مدت ۴۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا زمانی که سطح آن اندکی طلایی رنگ شود. صبر کنید تا شیرینی‌ها کاملاً سرد شوند. سپس آن را به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید. این باعث می‌شود شیرینی‌ها کمی سفت شوند و جابه‌جا کردن آن‌ها از ظرف آسان‌تر باشد. آن‌ها را با کمک کاغذهای روغنی که از گوشه های ظرف آویخته‌اند، از ظرف خارج نمایید. با یک چاقوی دندانه دار آن‌ها را به شکل مربع یا مثلث برش بزنید تا به شکل ساندویچ‌های نارگیلی دربیایند.

منبع : tebyan.net

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
بهترین های سایت

 مقالات آرایشی و بهداشتی

 آموزش آشپزی

 بخش مدل ها

 پزشکی و سلامت