loading...
لایت مد - مد و لباس | دکوراسیون | آرایش و زیبایی | آموزش
سوتین

موم گرم کن خشابی DEPILATORY HEATER

لایت مد بازدید : 819 1392/08/17 نظرات (0)

در جلسه خواستگاری چه بگوییم و چه بپرسیم

موضوعات قابل طرح در گفت و گوى جلسه خواستگاری، مختلف است؛ زیرا افراد عقیده‏ ها، آرمان ‏ها، هدف ‏ها و خواسته‏ هاى گوناگون دارند. در چنین جلسه ای باید بدانید دقیقا سراغ چه مواردی بروید و چطور به تناسب ها، شباهت ها و معیارهایتان بپردازید.

ما به شما مواردی را که می توانید در جلسه خواستگاری مطرح کنید، یاد آوری خواهیم کرد:

آنچه که در زندگی برای شما اهمیت ویژه ای دارد و شما برای آن جایگاه و نقش عمده ای در نظر گرفته اید (مانند سبک زندگی، توقعات شما از همسر آینده تان و …) را باید حتما مطرح کنید تا نظر طرف مقابلتان را نیز در رابطه آن بدانید.

البته بعضى از مسائل و موضوعات عمومى است و ضرورت دارد جوانان قبل از ازدواج براى آگاهى یافتن از ویژگى‏ هاى جسمانى، روانى، اخلاقى یکدیگر مطرح کنند و درباره آن‏ها به گفت و گو بنشینند. ناگفته پیداست، این گونه جلسات حتماً باید تحت اشراف خانواده ‏هاى دو طرف صورت گیرد؛ زیرا مذاکره مستقیم و بدون اطلاع خانواده دختر و پسر مطلوب عرف و در اکثر موارد مورد پسند شرع و عقل نیست و به جاى این که زوج جوان را به حقیقت برساند، مایه انحراف و مشکلات دیگر مى‏شود.

 

چی بپرسیم؟

این که چی بپرسید و چطور بپرسید، تا حدود زیادی ارتباط با شناخت شما و مدت زمان آشنایی تان با یکدیگر مربوط می شود. مثلا اگر با همسر آینده تان نسبت فامیلی دارید، در چنین جلسه ای احتمالا بسیاری از سوال ها را نخواهید پرسید چون از قبل اطلاعات مربوط یه آن را دارید. اما مهم تر از همه اینها، سوال کردن و پاسخ دادن به یک سوال است: چرا دارم ازدواج می کنم؟ از زندگی مشترک چه می خواهم و چرا روی فرد مقابل دست گذاشته ام؟

 

همچنین در این گونه جلسات مى ‏توان درباره مسائل زیر گفت و گو کرد:

۱٫ خط مشى کلى زندگى آینده: مراد تبیین مبناى زندگى آینده است. براى مثال جوان متدین مى‏ خواهد زندگى اش بر اساس قوانین اسلام بنا شود. در این جا باید از میزان پاى بندى افراد به ارزش ‏هاى دینى و اخلاقى سۆال شود

۲٫ اهداف زندگى: یعنى هدف هایى که هر کدام قصد دارند در زندگى آینده شان دنبال کنند: هدف‏ ها و آرمان ‏هاى علمى و تحصیلى، اجتماعى، شغلى و …، براى مثال تا چه اندازه به ادامه تحصیل علاقه ‏مند است و مشکلات تحصیل را تحمل مى‏ کند؟ جایگاه اجتماعى را داراى چه اهمیتى مى‏ داند؟ از نظر اقتصادى و مالى به چه سطحى مى‏ اندیشد و حداقل و حداکثر چقدر است؟

۳٫ چگونگى رابطه با خانواده و بستگان: براى مثال به چه اندازه به رفت و آمد با اقوام و خویشان و نیز دوستان اهمیت مى ‏دهد؟ و بر آن اصرار مى ‏ورزد؟ به آداب و رسوم فرهنگى و اجتماعى رفتار با بستگان چقدر پایبند است؟

این که چی بپرسید و چطور بپرسید، تا حدود زیادی ارتباط با شناخت شما و مدت زمان آشنایی تان با یکدیگر مربوط می شود. مثلا اگر با همسر آینده تان نسبت فامیلی دارید، در چنین جلسه ای احتمالا بسیاری از سوال ها را نخواهید پرسید چون از قبل اطلاعات مربوط یه آن را دارید

۵٫ خواست‏ ها و انتظارهاى دو طرف از یکدیگر: توقعات افراد از ازدواج متفاوت است. این که شما چه می خواهید و آیا شریک زندگی تان می تواند این خواسته را برآورده کند، باید به دقت بررسی شود. در غیر این صورت پایه های سست زندگی ممکن است خیلی زود آن را از هم بپاشد.

۶٫شیوه تربیت فرزندان: چند بچه می خواهیم؟ مسۆولیت تربیت با چه کسى است و چگونه باید آن را آموخت؟ این ها سوالاتی است که باید در جلسات خواستگاری بپرسید.

۷٫ نقص‏هاى جسمانى و بیمارى ‏هاى مزمن احتمالى یکدیگر: پنهان کرد بیماری های جسمی و روحی نه فقط کاری غیراخلاقی و غیر شرعی است بلکه می تواند زمینه ساز بزرگترین بحران ها شود. بنابراین در همان جلسات اول آشنایی و خواستگاری سر حرف را باز کنید و به بیماری های تان گریزی بزنید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
بهترین های سایت

 مقالات آرایشی و بهداشتی

 آموزش آشپزی

 بخش مدل ها

 پزشکی و سلامت