مواد لازم جهت تهیه پیتزا پیک نیک :
گوشت گاو چرخ کرده | ۴۰۰ گرم |
پیاز متوسط خرد شده | یک عدد |
نمک | نصف قاشق چای خوری |
رول کروسان | ۲۵۰ گرم |
سس پیتزا | ۲۵۰ گرم |
قارچ خرد شده بدون آب | ۱۲۰ گرم |
زیتون بی دانه و قاچ شده | ۷۰ گرم |
فلفل سبز دلمه ای خرد شده | یک سوم فنجان |
پنیر ریز شده موزرلا | ۱۲۰ گرم |
پونه خشک | یک قاشق چای خوری |
طرز تهیه پیتزا پیک نیک :
گوشت چرخ کرده را بهمراه چاشنی ها در یک قابلمه تفت دهید تا رنگ آن قهوه ای
شود و آن را هم بزنید و تکه های گوشت را از هم جدا کنید . مخلوط گوشت را
روی دستمال کاغذی قرار داده و به آن نمک بزنید و صبر کنید تا روغن و آب آن
خارج شود . رول های مثلثی نان را از هم جدا کرده و در همان قابلمه روغنی
قرار دهید . آنها را کنار هم قرار دهید تا به شکل نان پیتزا درآید . نیمی
از سس پیتزا را روی خمیر بریزید .
مخلوط گوشت چرخ کرده را با قاشق روی سس بریزید . قارچ ، فلفل سبز و زیتون ها را روی گوشت بریزید . باقیمانده سس را روی مواد ریخته و در پایان روی سس را پنیر و پونه بریزید . قابلمه را روی یک توری روی زغال های گداخته قرار دهید . روی قابلمه را درپوش گذاشته و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه آن را بپزید تا رنگ آن قهوه ای روشن شود .