loading...
لایت مد - مد و لباس | دکوراسیون | آرایش و زیبایی | آموزش
سوتین

موم گرم کن خشابی DEPILATORY HEATER

لایت مد بازدید : 55 1395/08/07 نظرات (0)

نکات مهم در تهیه مربا + ریزه کاری های پخت مربا

آموزش طرز تهیه مربا,طرز تهیه مربا سیب ,نکات مهم در تهیه مربا

مربا یکی از خوراکی های مورد علاقه برای سفره صبحانه است. اگر شما هم در نظر دارید در منزل مربا درست کنید با ما همراه شوید تا ریزه کاریهای مهم در پخت و نکهداری مربا را برایتان ذکر کنیم.

آموزش طرز تهیه مربا,طرز تهیه مربا سیب ,نکات مهم در تهیه مربا


نکته های مهم در تهیه مربا

مربا را می توان در ظرف لعابی پخت تا به خوبی قوام پیدا کند. برای آن که بفهمید مربا قوام آمده است یا نه، یک قطره از آن را در لیوان آب سرد بریزید. اگر مربا ته ظرف رفت و از هم باز نشد، قوام آمده است.

 آموزش طرز تهیه مربا,طرز تهیه مربا سیب ,نکات مهم در تهیه مربا

برای خوش رنگ شدن مرباهایی مثل هویج، به و سیب

_ می توانید مقداری زعفران دم کرده به آن اضافه کنید. این کار باعث می شود رنگ و بوی مربا بهتر شود هم چنین با افزودن مقداری دانه هل، چوب دارچین، وانیل یا گلاب نیز می توان مربا را معطر کرد البته چوب دارچین را بعد از مدتی جوشیدن در مربا باید از ظرف خارج کرد.

 _ اگر هنگام جوشیدن مربا یک تکه کوچک کره داخل آن بیندازید از تشکیل کف جلوگیری خواهد کرد.

 _اگر مقداری آب جوشیده شده و آبلیمو را به مربای شکرک زده اضافه کنید و آن را دوباره بجوشانید، شکرک آن از بین می رود.

 آموزش طرز تهیه مربا,طرز تهیه مربا سیب ,نکات مهم در تهیه مربا

اگر مربای شما کپک زد

کپک را به همراه یک لایه از مربا بردارید و آن را دوباره بجوشانید.

 آموزش طرز تهیه مربا,طرز تهیه مربا سیب ,نکات مهم در تهیه مربا

برای نگهداری طولانی مدت از مربا

آن را در شیشه های کوچک با در محکم بریزید و در یک قابلمه در حال جوش که آب تا سر شیشه ها را پوشش می دهد، قرار دهید و پس از ۱۰ دقیقه که هوای داخل شیشه ها خارج شد، می توانید مربا را تا هر زمان که بخواهید در هوای اتاق نگهداری کنید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
بهترین های سایت

 مقالات آرایشی و بهداشتی

 آموزش آشپزی

 بخش مدل ها

 پزشکی و سلامت