loading...
لایت مد - مد و لباس | دکوراسیون | آرایش و زیبایی | آموزش
سوتین

موم گرم کن خشابی DEPILATORY HEATER

لایت مد بازدید : 67 1395/02/29 نظرات (0)


طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ و کوفته

https://rozup.ir/view/1548985/wWw_LiteMode_iR_15_785990.jpg

برای شما عزیزان لایت مد آموزش پخت آلبالو رو آماده کردیم امیدواریم لذت ببرید.


مواد لازم:
برنج                                                                 6پیمانه

آلبالوی بدون دم و هسته                                      1 کیلو

شکر                                                                3 الی 4 پیمانه

زعفران ساییده                                                   اندکی

روغن و نمک                                                      به مقدار لازم
دستور طبخ غذا :
آلبالو را با شکر و دو پیمانه آب در یک ظرف و روی شعله ی ملایم بگذارید و 10 الی 15 دقیقه بجوشانید،سپس بردارید و بگذارید تا خنک شود.برنج را بجوشانید و قدری دان آبکش کنید.
یک پیمانه آب روغن در یک دیگ داغ کنید و چند کفگیر برنج روی آب روغن بریزید به طوریکه به اندازه 2 بند انگشت کف دیگ را بپوشاند.آنگاه با قاشق سوراخ دار آلبالو را از شربت شکر بردارید و روی سطح برنج پخش کنید.سپس چند کفگیر دیگر برنج روی آلبالو بریزید. به این ترتیب تمام آلبالو را لای برنج قرار دهید.شعله را کم کنید و روی قابلمه دم کنی قرار دهید و اجازه دهید تا برنج دم کند.آنگاه 3 الی 4 قاشق روغن با نیم پیمانه شربت آلبالو داغ کنید و روی برنج بریزید. از آنجا که آلبالو پلو را معمولاً بدون ته دیگ درست میکند پس از 40 الی 45 دقیقه پلو آماده است.
طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ و کوفته

طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ و کوفته
در هنگام سرو:
مرغ یا کوفته ریزه ی آلبالو را هنگام کشیدن روی دیس پلو بگذارید و با یک لایه پلو بپوشانید.نیم پیمانه از آب غلیظ شده ی مرغ یا گوشت را میتوان رو ی پلو ریخت یا با اندکی زعفران حل شده در 1 الی 2 قاشق آب داغ آمیخت، یا آنکه محلول زعفران را با یک کفگیر از بخش سفید پلو مخلوط کرد و روی دیس پلو پاشید که گاهی 2 الی 3 قاشق خلال پسته و بادام هم با برنج زعفرانی مخلوط می کنند.
طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ و کوفته

نکته ها و گفته ها:
آلبالو پلو هم از غذاهایی است که بیشتر در مجالس مهمانی و جشن تهیه می شود، ولی درست کردن آن از قالب غذاهای مجلسی ساده تر است و میتواند در ردیف غذاهای معمولی هم قرار گیرد (برای کسانی که غذاهای شیرین را دوست دارند).

       توجه:
  • برای نگه داشتن رنگ آلبالو باید ظرف مس سفید کرده، لعابی،یا فولاد زنگ نزن به کار ببرید.
  • مقدار شکر آلبالو را می توان بر حسب ذائقه کم یا زیاد کرد.
  • آلبالو پلو را گاهی با اندکی زیره،گرد دارچین،یا مخلوطی از هل و میخک و زنجبیل ساییده معطر میکنند.
  • ادویه را هنگام دم کردن روی پلو بریزید.
  • دارچین را می توان پس از کشیدن و آرایش پلو به مقدار اندک روی آن پاشید.
طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ و کوفته
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
بهترین های سایت

 مقالات آرایشی و بهداشتی

 آموزش آشپزی

 بخش مدل ها

 پزشکی و سلامت