مواد اولیه :
گلابی | پنج عدد |
تخم مرغ | سه عدد |
كره | 100 گرم |
شكر | 1/4 پيمانه |
بادام آسياب شده | يك پيمانه |
نان سوخاري پودر شده (پودر نان خشك) | يك پيمانه |
آرد سفيد | نصف پيمانه |
رنده پوست ليمو | يك قاشق چايخوری |
بكينگ پودر | يك قاشق چايخوری |
وانيل | نصف قاشق چايخوری |
آبليمو | يك قاشق سوپخوری |
طرز تهيه:
گلابيها
را پوست گرفته و به چهار قسمت تقسيم ميكنيم و هستههاي آن را گرفته و به
آبليمو آغشته ميكنيم تا سياه نشود. كره، شكر و وانيل را با همزن ميزنيم
تا كرمي رنگ شود. زردهها و سفيدههاي تخممرغ را جدا كرده و زردهها را با
كره و شكر مخلوط ميكنيم تا كرم حالت لطيفي پيدا كند. رنده پوست ليمو،
آرد سفيد، پودر نان سوخاري، بادام آسياب شده و بيكينگپودر را مخلوط كرده و
به مواد اضافه ميكنيم. در انتها سفيدههاي زده شده را هم به مواد
ميافزاييم. خمير آماده شده را در قالب مورد نظر كه كف آن كاغذ روغني
گذاشتهايم ريخته و گلابيها را روي آن قرار ميدهيم. شكر و دارچين را هم
مخلوط نموده و روي گلابيها ميپاشيم و در فر از قبل گرم شده به مدت يك
ساعت و با حرارت 175 درجه سانتيگراد قرار ميدهيم.