loading...
لایت مد - مد و لباس | دکوراسیون | آرایش و زیبایی | آموزش
سوتین

موم گرم کن خشابی DEPILATORY HEATER

لایت مد بازدید : 75 1395/04/08 نظرات (0)

غذا با اسفناج و قارچ,غذا با اسفناج و مرغ,کوکو اسفناج

استفاده از اسفناج در غذاهای ماه‌ مبارک رمضان

غذا با اسفناج و قارچ,غذا با اسفناج و مرغ,کوکو اسفناج,غذا با اسفناج و بادمجان,گراتن اسفناج,پیراشکی اسفناج

در ادامه معرفی بهترین خوراکی ها و غذا ها برای ماه مبارک رمضان به اسفناج می رسیم. اسفناج دارای خواص دارویی فراوان است . استفاده از این گیاه در رفع تشنگی موثر بوده و سرشار از اهن و ویتامین های A,B3,C می باشد . اسفناج کلسترول خون را پایین اورده و تقویت کننده اعصاب است .


اسفناج برای لاغر شدن و کاهش وزن نیز مورد استفاده قرار میگیرد.

بنیتا به شما دو غذای خوب اسفناجی پیشنهاد می کند:

1-کوکوی اسفناج

اسفناج تازه خرد شده 500 گرم

تخم مرغ 3 عدد

پیاز یک عدد

سیر یک حبه

نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

اسفناح های خرد شده را در ظرف ریخته و و تخم مرغ ها را اضافه کرده و کاملا مخلوط می کنیم . پیاز و سیر را هم کاملا رنده کرده و اضافه می کنیم .در نهایت هم ادویه و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه می کنیم . با استفاده از مقدار کمی روغن مایع مایه کوکو را سرخ کرده و بعد طرف دیگر را در ظرف سرخ می کنیم .

غذا با اسفناج و قارچ,غذا با اسفناج و مرغ,کوکو اسفناج

2-املت اسفناج

اسفناج تازه 300 گرم

قارچ 100 گرم

تخم مرغ 2 عدد درشت

پیاز کوچک 1 عدد

نمک و فلفل و ادویه به مفدار لازم

اسفناج ها رو درشت خرد کرده و آب پز می کنیم . وقتی کاملا پخت از ظرف خارج کرده تا خنک شود . سپس پیازها را تفت داده نمک و زردچوبه را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. در ادامه اسفناح هارو اضافه کرده تا انها هم تفت داده شوند . می توان قارچ هارا در این مرحله اضافه کرد و یا میتوان قارچ هارا جداگانه تفت داد و  سپس به مابقی مواد اضافه کرد .وقتی همه مواد باهم تفت داده شدند در اخر تخم مرغ هارا روی مواد شکسته و اندکی هم می زنیم . 

نکته 1: اگر قارج ها را تفت نداده و بلافاصله به اسفناج اضافه کنیم باید اجازه دهیم اب قارج ها کاملا کشیده شود و بعد تخم مرغ ها را اضافه کنیم.

نکته 2: مقدار اسفناج بنا به ذایقه افراد قابل تغییر است.

نکته 3: تخم مرغ منبع بسيارغني پروتئين است . ارزش بيولوژيكي پروتئين تخم مرغ بسيار بالاست و نسبت به ساير منابع پروتئيني مثل لبنيات، گوشت ها و حبوبات غني تر است. پروتئين تخم مرغ داراي تمامي اسيدآمينه هاي ضروري براي سلامتي بدن مي باشد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
بهترین های سایت

 مقالات آرایشی و بهداشتی

 آموزش آشپزی

 بخش مدل ها

 پزشکی و سلامت