loading...
لایت مد - مد و لباس | دکوراسیون | آرایش و زیبایی | آموزش
سوتین

موم گرم کن خشابی DEPILATORY HEATER

لایت مد بازدید : 211 1394/07/14 نظرات (0)

تزیین سالاد ، طرز تهیه سالاد تورتلینی

تزیین سالاد ، طرز تهیه سالاد تورتلینی

امروز برای شما عزیزان طرز تهیه تزیین سالاد تورتلینی را آماده کرده ایم و امیدواریم از خوردن آن لذت ببرید
 
مواد لازم تهیه تزیین سالاد تورتلینی
۴۵۰ گرم پنیر تورتلینی
۱۲۰ گرم پپرونی قطعه قطعه شده
دو پیازچه ، قطعه قطعه
یک عدد زیتون سیاه قطعه قطعه شده
یک شاخه کنگر فرنگی ، خشک شده و خرد شده
یک سوم فنجان روغن زیتون
یک و نیم قاشق غذاخوری سرکه وابسته به بلسان
یک و نیم قاشق غذاخوری سرکه سفید
یک قاشق چای خوری ادویه خشک
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه تزیین سالاد تورتلینی
تورتلینی را درون آب جوش می‌پزیم و سپس درون یک صافی تخلیه می‌کنیم و با آب سرد شستشو می‌دهیم.
تورتلینی ، پپرونی ، پیازچه ، زیتون ، کنگر فرنگی و پنیر را در یک کاسه با هم مخلوط می‌کنیم
روغن زیتون ، سرکه وابسته به بلسان ، سرکه سفید ، ادویه ایتالیایی و نمک و فلفل را در یک کاسه دیگر مخلوط می‌کنیم و درون کاسه سالاد می ریزیم و به مدت دو ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا خنک شود.
سالاد (به فرانسوی: Salade) غذایی است که قبل از غذا به عنوان پیش‌غذا، بعد از غذای اصلی به عنوان یک وعده مجزا، همراه با غذای اصلی، یا خود به عنوان یک وعده غذای اصلی مصرف می‌شود.
واژه (Salade) در زبان فرانسه از کلمه‌ای لاتین با عنوان (Salata) به معنی شور و نمک اندود شده ریشه می‌گیرد.
 

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
بهترین های سایت

 مقالات آرایشی و بهداشتی

 آموزش آشپزی

 بخش مدل ها

 پزشکی و سلامت