کباب | طرز تهیه کباب کوبیده
در این قسمت از آموزش آشپزی مجله زیبایی لایت مد کباب | طرز تهیه کباب کوبیدهرا آموزش میبینید.
مواد لازم جهت تهیه کباب کوبیده:
طرز تهیه کباب کوبیده :
گوشت را به نسبت برابر، نیمی گوسفندی و نیمی گوساله، با هم دو بار چرخ کنید.
برای
هر دو کیلو گوشت، نصف قاشق چایخوری جوش شیرین اضافه کنید. پیاز را رنده
کنید و آب آن را بگیرید و با نمک و فلفل و زردچوبه به گوشت افزوده و خوب
ورز دهید. مجددا آن را چرخ کنید و زرده تخممرغ را به آن اضافه کنید و ورز
دهید.
به این گوشت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
بعد مقداری آب جوش را در ظرفی بریزید و کنار دست خود بگذارید.
برای
هر سیخ تقریبا ۷۰ گرم گوشت را بردارید. دست خود را در آب جوشی که اکنون از
حد جوش پایینتر آمده و گرم است بزنید و گوشت را روی سیخ هدایت کنید (یعنی
با دست گوشت را به طور یکنواخت فرم داده و انتها و ابتدای سیخ را با فشار
انگشتانتان روی سیخ بچسبانید تا کباب نریزد).
میزان چربی گوشت و ورزدادن کافی، پیش از سیخ کشیدن کباب، دو عامل مهم برای تهیه کبابی باکیفیت است. بهتر است کباب سنتی را روی آتش ذغال تهیه کرده و با نان سنگک و سماق میل کنید.
منبع : چهاردیواری جام جم
گردآوری و بازنشر:مجله زیبایی لایت مد
wWw.LiteMode.iR