loading...
لایت مد - مد و لباس | دکوراسیون | آرایش و زیبایی | آموزش
سوتین

موم گرم کن خشابی DEPILATORY HEATER

لایت مد بازدید : 195 1394/03/28 نظرات (0)

دسر کرم ژله ای بهار نارنج ویژه تابستان

دسر کرم ژله ای بهار نارنج ویژه تابستان

مواد لازم برای تهیه کرم بهار نارنج:


زرده تخم مرغ

4 عدد

100 گرم / 339 کالری

شکر

100 گرم

100 گرم / 400 کالری

اسانس بهار نارنج

2 قطره

نامشخص

شیر

200 میلی لیتر

100 گرم / 110 کالری

خامه

200 گرم

100 گرم / 350 کالری

ژلاتین

5 ورق

100 گرم / 338 کالری


مواد لازم برای تهیه ژله گل بهار نارنج :


مربای بهار نارنج

300 گرم

100 گرم / 300 کالری

عرق بهار نارنج

125 میلی لیتر

نامشخص

ژلاتین

5 ورق

100 گرم / 338 کالری

 

مواد لازم برای  تهیه ژله بی رنگ بهار نارنج:


آب

250 میلی لیتر

100 گرم / 0 کالری

عرق بهار نارنج

125 میلی لیتر

نامشخص

شکر

100 گرم

100 گرم / 400 کالری

اسانس بهار نارنج

در صورت تمایل 2 قطره

نامشخص

ژلاتین

5 ورق

100 گرم / 338 کالری

روش تهیه کرم بهار نارنج:
*. ابتدا زرده تخم مرغ ها را با شکر و اسانس بهار نارنج با همزن برقی هم می زنیم تا کاملا پف کرده و کرم کشدار شود.

*. آرد را توسط همزن برقی با مواد مخلوط کرده وتا حد یکدست شدن هم می زنیم.

*. شیر را داخل ظرف مخصوص کرم پزی ریخته و مایه زرده را به آن اضافه می کنیم.

*. روی حرارت آنقدر هم می زنیم تا مواد پخته شده و مایه کمی غلظت پیداکند.کرم حاصل را کنار می گذاریم.

*. تا کمی خنک شود سپس خامه صبحانه و ژلاتین ذوب شده را به آن اضافه می کنیم.

*. مایه حاصل را داخل قالب های کوچکی که از قبل آنها را چرب کرده ایم ریخته و داخل یخچال می گذاریم تا کاملا ببندند.


روش تهیه ژله گل بهار نارنج :

*. برای این کار تنها لازم است ژلاتین را ذوب کرده و با مربا و عرق بهار نارنج مخلوط کنیم.

*. این مواد را هم داخل قالب های کوچک چرب شده ریخته و داخل یخچال می گذاریم تا کاملا ببندند.


روش تهیه ژله بی رنگ بهار نارنج :

*. برای این کار نیز تنها لازم است که ژلاتین را ذوب کرده و تمامی مواد را با آن مخلوط کنیم.

*. در مرحله آخر قالبی بزرگ که آن را برای آماده کردن دسرمد نظر داریم چرب کرده.

*. کرم ها و ژله های کوچکی را که از قبل آماده کردیم داخل آن با سلیقه می چینیم.

*. مایه ژله بی رنگ را روی کل مواد می ریزیم تا قالب پر شود.

*. دسر را حدود 6 ساعت داخل یخچال می گذاریم تا اثربخشی ژلاتین کامل شود.

خواص نارنج :

*. اثر ضدعفونى کننده و میکروب کشى من زیاد بوده ، و پیشینیان مرا ضد طاعون و وبا مى دانستند، و نیز براى

کسانى که در اثر تنفس در هواى کثیف ، دچار خفقان شده اند نافع است . تخم من پادزهر سم حشرات مى باشد.

بوییدن شکوفه من که به بهار نارنج معروف است مقوى دماغ بوده و درمان زکام است.


بازنشر:مجله زیبایی لایت مد

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
بهترین های سایت

 مقالات آرایشی و بهداشتی

 آموزش آشپزی

 بخش مدل ها

 پزشکی و سلامت