loading...
لایت مد - مد و لباس | دکوراسیون | آرایش و زیبایی | آموزش
سوتین

موم گرم کن خشابی DEPILATORY HEATER

لایت مد بازدید : 229 1393/11/20 نظرات (0)

طرز تهیه و پخت کیک زنجبیلی

طرز تهیه و پخت کیک زنجبیلی

طرز تهیه کیک زنجبیلی,lآماده کردن این کیک کار بسیار ساده‌ای است. ابتدا آرد و شکر را داخل کاسه‌ای گود که بهتر است کاسه‌ همزن باشد می‌ریزیم سپس میان آنها را گود کرده و تمامی مواد را داخل آرد و شکر می‌ریزیم.

 

مواد لازم:

  •   آرد: 360 گرم
  •    تخم‌مرغ: 4عدد
  •   کره: 250 گرم
  •    شیر: یک لیوان
  •   عسل: دو قاشق سوپ‌خوری
  •    وانیل: نصف قاشق چای‌خوری
  •   بیکینگ‌پودر: دو قاشق چای‌خوری
  •    شکر: 225 گرم
  •  پودر زنجبیل: یک قاشق چای‌خوری

روش تهیه:

1. آماده کردن این کیک کار بسیار ساده‌ای است. ابتدا آرد و شکر را داخل کاسه‌ای گود که بهتر است کاسه‌ همزن باشد می‌ریزیم سپس میان آنها را گود کرده و تمامی مواد را داخل آرد و شکر می‌ریزیم.
 

2. در نظر می‌گیریم که حتما کره به دمای محیط رسیده باشد. با همزن برقی حدود هشت دقیقه تمامی مواد را هم می‌زنیم؛ بهتر است پنج دقیقه با درجه متوسط و سه دقیقه با درجه کاملا تند هم بزنیم.

 

3. قالب گرد به قطر 30 سانتی‌متری را با کره توسط قلم‌مو چرب می‌کنیم،
 
 
مایه را داخل قالب پهن کرده و به مدت 50 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم قرار داده و می‌پزیم. پس از پخت و خنک شدن مابین کیک را با کرم پاتی‌سیر می‌پوشانیم.
 
 
 
 
منبع:مجله زندگی ایده آل


مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
بهترین های سایت

 مقالات آرایشی و بهداشتی

 آموزش آشپزی

 بخش مدل ها

 پزشکی و سلامت