loading...
لایت مد - مد و لباس | دکوراسیون | آرایش و زیبایی | آموزش
سوتین

موم گرم کن خشابی DEPILATORY HEATER

لایت مد بازدید : 477 1393/11/13 نظرات (0)

طرز پخت ته چین بال مرغ با باقلا پلو خوشمزه

طرز پخت ته چین بال مرغ با باقلا پلو خوشمزه

طرز تهیه ته چین بال مرغ با باقلا پلو,یک وعده غذای خوشمزه که بالهای سرخ شده در کف قابلمه خیلی خیلی خوشمزه اند .

 

آماده سازی : 20 دقیقه
پخت : 40 دقیقه 

مواد لازم جهت تهیه ته چین بال مرغ با باقلا پلو برای 5 نفر  :
 برنج    3 پیمانه
 بال مرغ    15 عدد
 باقلا سبز تمیز کرده     275 گرم
 شوید خشک     به میزان لازم
پیاز رنده شده    1 عدد
نمک و فلفل    به میزان لازم
آبلیمو    به میزان لازم
آویشن    به میزان لازم

طرز تهیه ته چین بال مرغ با باقلا پلو :
ابتدا بالهای مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و کمی زعفران مزه دار کنید و به مدت چند ساعت یا اگر می توانید یک شبانه روز در یخچال قرار دهید.

 

قابلمه برای برنج را آب کرده و بعد از جوشیدن برنج و باقلا را ریخته کمی که نرم شد آبکشی میکنیم سپس شوید را اضافه می کنیم و مواد را آهسته زیرو رو می کنیم.

 

حالا قابلمه را چرب کرده و بالها را مرتب می چینیم و بعد برنج را می ریزیم و کمی فشار می دهیم اگه بخواهیم داخل فر بپزیم با فویل می پوشانیم .

 

چند سوراخ ایجاد کرده و بعد در فر با حرارت 150 به مدت 40 دقیقه می پزیم. یا به صورت معمول روی گاز دم می کنیم.

 

 

منبع : beryooni.com

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
بهترین های سایت

 مقالات آرایشی و بهداشتی

 آموزش آشپزی

 بخش مدل ها

 پزشکی و سلامت