طرز تهیه و پخت کلم پلو با کلم بنفش و هویج
نحوه پخت کلم پلو با کلم بنفش و هویج,کلم پلو انواع مختلف دارد شیرازی آن از همه معروفتر است که سبزی دارد و کوفته قلقلی. من این کلم پلو را با سویا درست کردم. اگر سویا دوست نداشتید با گوشت چرخ شده و سرخ کرده کلم پلو را درست کنید .
آماده سازی : 30 دقیقه
پخت : 60 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه کلم پلو با برگ کلم بنفش و هویج برای 6 نفر
سویا خیس شده 1 پیمانه
برنج 4 پیمانه
هویج بزرگ 1 عدد
کلم بنفش 300 گرم
پیاز بزرگ 2 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
آویشن به میزان لازم
لیمو عمانی پودر شده به میزان لازم
آبلیمو 1 قاشق غذا خوری
سبزی معطر مثل ریحون و ترخون ریز خرد شده 100 گرم
طرز تهیه کلم پلو با برگ کلم بنفش و هویج :
برنج را به روش همیشگی پخته و آبکشی میکنیم . پیازها را خلالی کرده و در روغن تفت می دهیم.
برگ کلم را که به صورت خلالی نازک بریده اضافه می کنیم تا کمی نرم شود سپس هویج را نیز رنده درشت درست کرده و اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم.
بعد سویا را آبکشی کرده و آن را هم اضافه کرده بعد از کمی تفت دادن و نرم شدن تمام مواد ، ادویه جات و نمک و آبلیمو اضافه مدت چند دقیقه در قابلمه را گذاشته تا آبلیمو کاملا به خورد مواد برود.
قابلمه مورد نظر برای پخت برنج را کمی روغن گذاشته و لایه لایه از مواد را به همراه سبزیها میریزیم (من همه ی مواد را با هم مخلوط کردم ) بعد دم می کنیم .
منبع : beryooni.com