loading...
لایت مد - مد و لباس | دکوراسیون | آرایش و زیبایی | آموزش
سوتین

موم گرم کن خشابی DEPILATORY HEATER

لایت مد بازدید : 249 1393/08/18 نظرات (0)

آموزش تهیه ترشی به و خواص میوه به

> ترشی به به دلیل داشتن میوه به بسیار خوش عطر و بو است. طرز تهیه ترشی به بسیار ساده است و سریع می رسد. ترشی به را کنار انواع غذا ها می توان استفاده کرد.

آموزش تهیه ترشی به و خواص میوه به

آموزش تهیه ترشی به و خواص میوه به

طرز تهیه :


من هم مربا و هم ترشى به را درست كردم.خيلى ترشى اش خوشمزه است و خيلى هم راحته و سريع می رسد.

به ها را شسته و خلال كرده و تخم و قسمت سفتی وسط به را در می آوریم.وى دستمال بگذاريد تا كمى نمشان گرفته شود، يک ساعت كافی است .

سپس توى شيشه ريخته و كمى نمک را با سركه ( من از سركه سيب استفاده ميكنم ) مخلوط و روى به ها بريزيد.و درب شيشه را محكم بسته و بگذاريد دو هفته برسد.بعد كنار غذا و ترشى هاى ديگه نوش جان كنيد.

نکته تهیه ترشی به:


اين ترشى نياز به هيچ ادويه و يا سبزى معطر ندارد از نظر من چون خود به عطر خوبى دارد و ترشى اش بسيار خوش طعم است.



خواص به در این ترشی :

 

* به تقویت کنده قلب است.

* ادرار آور است.

* نرم کننده سینه است.

* مقوی معده و دستگاه هاضمه است.

* قابض است.

* خونریزی را بند می‌آورد.

* بهِ ترش مسهل است.

* بهِ ترش برای تنگی نفس مفید است.

* بهِ ترش استفراغ را بند می‌آورد.

* اسهال‌های ساده و اسهال خونی را درمان می‌کند.

* به، بهترین و مفیدترین میوه برای مسلولین است.

* خونریزی از رحم را متوقف می‌کند.

* اثر مفید روی بواسیر درد.

* برای هضم غذا مفید است.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
بهترین های سایت

 مقالات آرایشی و بهداشتی

 آموزش آشپزی

 بخش مدل ها

 پزشکی و سلامت