آموزش پخت لازانیای گوشت
وقتی پای این لازانیای خوشمزه به میز برسد، تمام افراد خانواده از کوچک و بزرگ، بشقاب به دست برای خوردن آن صف می کشند. برای تهیه این لازانیا دست به کار شوید
مواد لازم:
سس گوشت بلونزه ۲ پیمانه
ورقه لازانیا ۴۰۰ گرم
قارچ (ورقه ورقه شده) ۲۰۰ گرم
پنیر موتزارلا ۱۱۵ گرم (۱پیمانه)
سس سفید ۲ پیمانه
کره یا روغن مایع ۴۰ گرم ( ۳ قاشق سوپخوری)
نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
-در یک قابلمه بزرگ آب و نمک را بجوش آورید . ورقه های لازانیا را ۱۰ دقیقه در آبجوش قرار دهید تا نرم شوند. ورقه های لازانیا را خارج کرده و ۳۰ ثانیه در آب سرد قرار دهید.
-یک ظرف نسوز را با روغن یا کره چرب کنید . یک لایه سس سفید ته ظرف قرار دهید و به ترتیب ورقه لازانیا،سس گوشت، قارچ، پنیر وسس سفید را روی آن پخش کرده و بچینید. این کار را ادامه دهید و روی آخرین لایه سس بشامل و پنیر رنده شده بریزید.
-ظرف را ۲۰ دقیقه درون فر با دمای ۲۰۰ درجه قرار دهید تا پنیر روی آن طلائی شود.
منبع:پارسی نو