loading...
لایت مد - مد و لباس | دکوراسیون | آرایش و زیبایی | آموزش
سوتین

موم گرم کن خشابی DEPILATORY HEATER

لایت مد بازدید : 237 1393/08/13 نظرات (0)

آموزش پخت لازانیای گوشت

آموزش پخت لازانیای گوشت

وقتی پای این لازانیای خوشمزه به میز برسد، تمام افراد خانواده از کوچک و بزرگ، بشقاب به دست برای خوردن آن صف می کشند. برای تهیه این لازانیا دست به کار شوید

مواد لازم:

سس گوشت بلونزه ۲ پیمانه

ورقه لازانیا ۴۰۰ گرم

قارچ (ورقه ورقه شده) ۲۰۰ گرم

پنیر موتزارلا ۱۱۵ گرم (۱پیمانه)

سس سفید ۲ پیمانه

کره یا روغن مایع ۴۰ گرم ( ۳ قاشق سوپخوری)

نمک به میزان لازم

طرز تهیه:

-در یک قابلمه بزرگ آب و نمک را بجوش آورید . ورقه های لازانیا را ۱۰ دقیقه در آبجوش قرار دهید تا نرم شوند. ورقه های لازانیا را خارج کرده و ۳۰ ثانیه در آب سرد قرار دهید.

-یک ظرف نسوز را با روغن یا کره چرب کنید . یک لایه سس سفید ته ظرف قرار دهید و به ترتیب ورقه لازانیا،سس گوشت، قارچ، پنیر وسس سفید را روی آن پخش کرده و بچینید. این کار را ادامه دهید و روی آخرین لایه سس بشامل و پنیر رنده شده بریزید.

-ظرف را ۲۰ دقیقه درون فر با دمای ۲۰۰ درجه قرار دهید تا پنیر روی آن طلائی شود.


منبع:پارسی نو

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
بهترین های سایت

 مقالات آرایشی و بهداشتی

 آموزش آشپزی

 بخش مدل ها

 پزشکی و سلامت