در این مطلب شما با آموزش تزیین طالبی به شکل گل آشنا میشوید امیدواریم مورد توجه شما قرار بگیرد.
طرز تهیه :
طالبی درشت و سفت را انتخاب کرده و بعد از شستن و خشک کردن ، تقریبا یک سوم
از بالای طالبی را با چاقو برش زده جدا کنید و قسمت داخل طالبی را کامل
خالی کرده و تمیز کنید حالا طالبی را برش های یک تا یک و نیم سانتی زده با
عمق ۲ میلی متر و با چاقو این برش ها را تا پایین به صورت نوار باریک جدا
کنید ولی از انتها وصل باشد و جدا نشود سپس ما بین همین نوارها را دوباره
به همان اندازه برش بزنید و نوک گلبرگ ها را هم به صورت ۸ برش زده تا نوک
تیز باشند و گلبرگ ها ی ردیف بیرونی که پوست طالبی محسوب می شود را از داخل
طرح برگ انداخته و شیار بزنید و داخل طالبی را به وسیله توپی ، طالبی و
گرمک بریزید یا هر میوه دلخواه