loading...
لایت مد - مد و لباس | دکوراسیون | آرایش و زیبایی | آموزش
سوتین

موم گرم کن خشابی DEPILATORY HEATER

لایت مد بازدید : 119 1395/12/06 نظرات (0)

آموزش رایگان سبز کردن سبزه هفت سین

چطور سبزه هفت سین را آماده کنیم؟

درست کردن سبزه هفت سین یکی از قشنگ ترین سنت های ایرانیان برای استقبال از بهار و سال جدید است. به جای خریدن سبزه های حاضری می توانید با دستور زیر به راحتی سبزه سفره هفت سین را خودتان درست کنید.


آموزش رایگان سبز کردن سبزه هفت سین عید

كاشت سبزه قبل از سال،نشانی از سبزینگی برای سال جدید است و بدون سبزه، بساط هفت سین صفایی ندارد. شاید خرید یك سبزه، بسیار راحت‌تر از سبز كردن آن باشد اما لذت سبز كردن سبزه نوروز به كمی زحمت می‌ارزد. برای كاشت سبزه از انواع مختلف بذر، مانند گندم، عدس، قره ماش، شاهی و تره‌تیزك می‌توان استفاده كرد.


روش كاشت سبزه سفره هفت سین


برای سبز كردن گندم

12 روز مانده به عید، یك لیوان گندم درون كاسه‌ای ریخته و به اندازه 2 تا 3 بند انگشت روی آن  آب می‌ریزیم و تا 2 روز صبر می‌كنیم و طی این مدت 2 بار آب آن را عوض می‌كنیم.
وقتی گندم‌ها شروع به جوانه زدن كردند، آب كاسه را خالی كرده و گندم‌ها را درون یك دستمال نخی می‌ریزیم.
سعی كنید دستمال همیشه مرطوب بماند.
وقتی گندم‌ها شروع به ریشه زدن كردند آن‌ها را به آرامی از درون دستمال خارج می‌كنیم.
در ته ظرف مورد نظر، لایه‌ای از پنبه را پخش كرده و گندم ریشه زده را درون آن ریخته و پخش می‌كنیم.
روی گندم‌ها را پارچه‌ای نخی انداخته و هر روز روی آن‌ها كمی آب اسپری می‌كنیم  تا ساقه پیدا كند.
وقتی ساقه نقره‌ای رنگ شد پارچه را از روی آن برداشته و ظرف را در زیر نور و جای خنك قرار داده، هر روز مقدار كمی آب در حدی كه مرطوب بماند روی آن‌ها اسپری می‌كنیم.

 

برای سبز كردن كوزه

روی یك كوزه یا سفال یك عدد جوراب زنانه می‌كشیم.
برای اینكه تخم شاهی لعاب بیاندازد دو دقیقه آن را درون آب می‌ریزیم، سپس با انگشت یا دم قاشق تخم شاهی را از سمت پایین به بالا روی جوراب بكشید و آن را درون یك سینی قرار داده و داخل آن آب می‌ریزیم و روزی سه بار این كار را انجام داده تا جوراب همیشه مرطوب بماند.
پس از سه روز تخم‌شاهی‌ها جوانه می‌زنند و ریشه می‌بندند و طی یك هفته سبز می‌شوند.
مراقب باشید درون كوزه همیشه پر آب باشد و ظرف زیر آن هم هر روز خالی شود.

 

برای سبز كردن قره ماش

دو لیوان قره ماش را درون كاسه‌ای ریخته و تا 2 بند انگشت آب روی آن‌، آب می‌ریزیم.
پس از 4 روز ماش‌ها سفید می‌شوند، پس آن‌ها را درون دستمالی نخی می‌ریزیم .
پس از سه روز كه ماش‌ها جوانه زدند آن‌ها را درون ظرف مورد نظری كه از قبل ته آن لایه‌ای از پنبه گذاشته‌ایم ، می‌ریزیم و روی آن‌ها را با دستمال خیس می‌پوشانیم.
پس از سه روز دستمال را از روی قره ‌ماش‌ها برمی‌داریم و در حدی كه فقط مرطوب بمانند روی آن‌ها،‌ آب اسپری می‌كنیم و آن‌ها را در آفتاب قرار می‌دهیم.
طی 2 هفته به شكل زیبایی رشد خواهند كرد و آماده خواهند شد تا سر سفره هفت‌سین قرار گیرند.

 

توجه

_ استفاده از ظروف سفالی و چینی نتیجه بهتری خواهد داشت تا ظروف پلاستیکی.
_ هر قدر قطر بستر کمتر باشد عمر سبزه بیشتر می شود.
_ آبی که در طی مراحل کشت سبزه عید استفاده می کنید آب ولرم باشد.
_ اگر در محیط گرم و خشک زندگی می کنید تا مرحله ای که جوانه ها هنوز به یک سانت نرسیده اند از پارچه مرطوب استفاده کنید.

 

منبع : hamshahrionline.ir
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
بهترین های سایت

 مقالات آرایشی و بهداشتی

 آموزش آشپزی

 بخش مدل ها

 پزشکی و سلامت