با این باقلواهای شکلاتی عیدتان را شیرین تر کنید.
مواد لازم :
رشته پاکستانی | 1 بسته |
شکلات تخته ای قهوه ای | 100 گرم |
کره | 100 گرم |
خلال بادام | 50 گرم |
پودر پسته | جهت تزیین |
طرز تهیه :
ابتدا کره رو روی حرارت قرار می دیم تا ذوب بشه .
رشته پاکستانی رو کاملا خرد کرده و در ماهیتابه بریزید و تفت بدین تا رنگ اون کمی برگرده .
نکته :
بهتره
رشته خوب خرد بشه . تقریبا به اندازه 8-7 میلیمتر . لزومی نداره دونه دونه
خط کش بذارید و اندازه بگیرید منظورم اینه که کاملا خرد بشن .
بعد خلال بادام رو کمی خرد کرده و به رشته ها اضافه می کنیم .
نکته :
می توانید از گردوی نگینی شده هم استفاده کنید .
شکلات رو به روش بن ماری آب کرده و داخل ماهیتابه می ریزیم .
بعد داخل کپسول می ریزیم .
نکته :
می توانید داخل جعبه باقلوا هم درست کرده و بعد برش بزنید .
آخر سر روی هر کدوم کمی پودر پسته می ریزیم .
این باقلوا رو تا یک هفته در یخچال می توانید نگهدارید .