مواد لازم :
باميه | 500 گرم |
سركه و آب | از هر کدام دو پيمانه (500 ميليليتر) |
نمك | نصف قاشق مرباخوري |
سير | سه حبه |
فلفل تند | دو عدد |
برگ گلپر | چهار عدد |
نمك | يك و نيم قاشق سوپخوري |
طرز تهيه:
ابتدا
باميهها را شسته و با قيچي انتهاي آن را جدا ميكنيم. سپس آنها را در
قابلمه ريخته، با 250 ميليليتر سركه، 250 ميليليتر آب و نصف قاشق
مرباخوري نمك روي حرارت ملايم ميگذاريم تا بپزد. پس از پختن، باميهها را
آبكش كرده و ميگذاريم تا سرد شود. باميه، فلفل تند، سير و برگ گلپر را با
هم مخلوط كرده و در شيشه ميريزيم. يك پيمانه سركه يك پيمانه آب و يك و نيم
قاشق سوپخوري نمك را مخلوط كرده و هم ميزنيم تا نمك در آب حل شود محلول
را روي باميهها ريخته، در شيشه را محكم بسته و در جاي خنك نگهداري
ميكنيم. بعد از دو هفته ترشي آماده است.
منبع : sooran.com