مواد لازم :
گوشت چرخ کرده | نیم کیلو |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۱ حبه |
ترخون | چند شاخه |
نمک و زردچوبه | به میزان لازم |
طرز تهیه :
اول
پیاز ، سیر و ترخون را با هم در آسیاب ريخته و كامل خرد مي كنيم. بعد با
گوشت ، نمک و زرد چوبه مخلوط مي كنيم و خوب ورز مي دهيم. بعد به اندازه
گردوهای بزرگ از گوشت جدا كرده و سر سیخ های چوبی مي زنيم و مي خوابانيم
کف ماهیتابه های تفلون یا چدني . با حرارت کم باید بگذارید تا کاملا مغز
پخت شود و مرتب برشون گردونید تا کاملا سرخ بشوند. می توانید حتی سر سیخ هم
نزنید و مثل شامی سرخشون کنید. البته یادتون باشه که در ظرف را بذارید و
تا کباب خودشو کاملا نگرفته بر نگردونید.
منبع : sooran.com