طبخ ماهی قزل آلا در فر برای افراد با کلسترول بالا
مواد لازم
ماهی قزل آل= یکعدد ( به تعداد نفرات)
گوجه فرنگی حلقه شده=دو عدد
لیموترش تازه حلقه شده= یک عدد
نمک=به مقدار لازم
پودر زنجبیل=به مقدار لازم
سیر و شوید تازه=به مقدار لازم
طرز تهیه ماهی:
بهترین روش طبخ برای ماهی قزل آلا به این نحو است
که ماهی را شسته و بعد از تمیزکردن داخل شکم آن را کمی سیرتازه بمالید و
مقداری پودر زنجبیل و نمک به آن بزنید و مقداری شوید تازه درون شکم قرار
داده و بگذارید یک ساعت در یخچال بماند.بعد از یک ساعت ماهی را از یخچال
بیرون بیاورید و با استفاده از برس آشپزخانه کمی روغن( حدود نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون) روی آن بمالید.
روی کاغذ آلومینیوم چند حلقه گوجه فرنگی بگذارید و بعد چند حلقه لیموترش و
بعد ماهی را روی گوجه و لیموترش قرار دهید و بعد دوباره لیموترش و گوجه
فرنگی روی ماهی بچینید و سپس کاغذ را محکم ببندید و در فر روی میله های وسط
با درجه حرارت 250- 220 درجه سانتیگراد بگذارید. در مدت نیم ساعت تا 45
دقیقه ماهی آماده می شود و عصاره گوجه و لیموترش به خورد ماهی می رود و
بسیار خوشمزه است.
نکات تغذیه ای :
نکته قابل توجه اینکه افراد با کلسترول بالا نباید پوست ماهی را استفاده کنند.