آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه
مواد اولیه :
عصاره وانیل نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ 2 عدد بزرگ (در دمای اتاق)
شکر 1 و نیم فنجان - 300 گرم (دانه درشت)
کره 16 قاشق سوپخوری -226 گرم (بی نمک - در دمای اتاق)
کرم تارتار 2 قاشق چایخوری
نمک حلال نصف قاشق چایخوری
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
آرد 2 و نیم فنجان - 350 گرم
مواد رویه :
دارچین 1 و نیم قاشق سوپخوری (آسیاب شده)
شکر 1/4 فنجان - 50 گرم
کرم تارتار یکی از فرآورده های جانبی درست کردن شراب است. نکته ی مهم تر این است که از کرم تارتار برای شکل دادن سفیده ی تخم مرغ و خامه هنگامی که آنها را می زنیم استفاده می شود.
اما ما به این دلیل به جای بکینگ پودر از کرم تارتار استفاده می کنیم که به شیرینی ها طعمی خاص و چسبندگی اضافه می کند و این شیرینی ها را از شیرینی کره ای شکری به سنیکردودل تبدیل می کند.
سرد کردن خمیر به مدت 30 دقیقه یا بیشتر در این دستور اهمیت زیادی دارد. خمیر کمی چسبناک است بنابراین خنک کردن کمک می کند بتوانید خمیر را به شکل توپ های کوچک دربیاورید و بعد به راحتی داخل شکر و دارچین غلت دهید.
دستور تهیه درست کردن شیرینی سنیکردودل
دستور تهیه:
1-خمیر را ترکیب کنید: آرد، کرم تارتار، جوش شیرین و نمک را الک کرده با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
3. کناره ها و کف کاسه را پاک کنید و بعد مخلوط آرد را در سه نوبت اضافه کنید و آنقدر بزنید تا حل شود. خمیر را داخل ورق پلاستیکی بپیچید و بین 30 دقیقه تا 3 روز در یخچال بگذارید تا خنک شود.
4.رویه را درست کنید: در یک کاسه ی کوچک، شکر و دارچین را با هم مخلوط کنید.
5.شیرینی ها را بپزید: فر را از قبل با دمای 400 درجه فارنهایت (204 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف دو سینی فر را با کاغذ پوستی بپوشانید یا از ورقه های سیلیکونی مخصوص فر استفاده کنید.

7. شیرینی ها را 8 تا 10 دقیقه تا زمانی که کمی پف کنند و روی آنها گرفته باشد در فر بپزید. شیرینی ها باید به رنگ طلایی روشن در بیایند. بگذارید 5 دقیقه در سینی فر خنک شوند و سپس روی توری خنک کننده قرار دهید تا کاملاً خنک شوند.
