طرز تهیه مرغ شکم پر مازندرانی با رب انار و سبزیجات معطر
مرغ شکم پر مازندرانی
مرغ یکی از انواع گوشت های سفیدی می باشد که بیشتر از سایر پرندگان در برنامه غذایی ما ایرانیای جای دارد و در واقع می توان گفت غذای محلسی ما می باشد.اما در مازندران به شیوه ای جالب و خوشمزه مرغ را طب خمی نمایند که به صورت شکم پر می باشد و داخل آن از سبزیجات معطر و رب انار و مغز گردو استفاده می نمایند.
سبزی معطر (گشنیز ، جعفری ، برگ سیر تازه) ۴۰۰ گرم
پیاز رنده شده متوسط ۱ عدد
گردو پودر شده ۱۰۰ گرم
رب انار ۲ قاشق سوپخوری
نمك و فلفل و ادویه به میزان لازم
زعفران دم شده به میزان لازم
مرغ ۱ عدد (۵/۱ كیلو گرم)
الو ۱۰ تا ۱۵ عدد
زرشك ۳ قاشق سوپخوری
روش تهیه :
پیاز رنده شده را تفت میدهیم تا كمیطلایی بشود بعد سبزی خرد شده را اضافه
كرده كمیتفت میدهیم . آلو خرد شده و زرشك را اضافه كرده نمك و فلفل و
ادویه را اضافه میكنیم . رب انار را اضافه میكنیم و بعد گردو را اضافه
میكنیم . تمامیمواد را خوب مخلوط كرده درون شكم مرغ را با این مواد پر
كرده و آنرا میدوزیم . مرغ را درون روغن سرخ كرده و با چند عدد آلو و
كمیآب میگذاریم بپزد.
منبع:groohashpazi.blogfa.com